Børnehænder i sanden

Du og din familie skal have det godt

At være en familie kan være udfordrende og i perioder svært. Du er altid velkommen til at kontakte sundhedsplejen. Vi er uddannet og har erfaringer med at støtte og vejlede, når familier har det svært.
DUAA
» De Utrolige ÅrI Furesø Kommune udbydes De Utrolige År BASIC 3-6. Det er et forældrekursus til forældre med børn i 3-8 års alderen, som ønsker et mere positivt samspil.
Stressede børn
» StressHvad prioriterer du højst? Er det familien, jobbet, børnene, vennerne eller noget helt andet? Det er vigtigt at gøre sig tanker omkring sine prioriteter, hvis man skal have balance i sin hverdag.
Kommunikation
» Marte Meo - en hjælp til at få øje på det positiveMarte Meo betyder 'ved egen kraft' og er en metode, som kan anvendes som supplement til sundhedsplejerskens tilbud til børnefamilien.
Dreng på hoppebold
» MotionMange mennesker har et ønske om at leve et sundere liv og vil bl.a. gerne dyrke mere motion. Det behøver ikke at være besværligt at bevæge sig mere, og motion og fysisk aktivitet kan nemt blive en del af hverdagen.
Uvenner
» Åben RådgivningAlle kan komme i en situation, hvor man føler sig i tvivl og er bekymret og derfor har brug for at se på sin situation på en ny måde.
Dreng i sorg
» Når børn misterNår børn og unge mister eller har en livstruende sygdom i familien, er det vigtigt, at de får nogen at dele deres oplevelser med. Særligt sammen med andre jævnaldrende, der også har eller har haft død eller livstruende sygdom inde på livet...
Rygestop
» RygestopRygestop overvejes af hver anden ryger

Sidst opdateret 05. juli 2016

» Kontakt

Sundhedsplejen Furesø

Farum Kulturhus
Stavnsholtvej 3
3520 Farum
Tlf.: 72 35 56 95
Sundhedsplejerske@furesoe.dk
(Sikker postkasse)

 

Åbningstider:

Kontakt en sundhedsplejerske
mandag til fredag kl. 8-9
Kontakt kontoret 
mandag til fredag kl. 8-12