Børnehænder i sanden

Sundhed og trivsel på skoleskemaet

Vidste du at:
Du kan møde din sundhedsplejerske på skolen 2 dage om ugen?
Alle elever får tilbudt en sundhedssamtale i bh. klasse, 1., 3., 6. og 9. klasse?
Sundhedsplejersken efter aftale med læreren kan deltage i skolens undervisning om fx sundhed, børn & unges udvikling og levevis?

Ungerådgivningen

Har du brug for en snak – uanset hvilken? Eller en, der lytter? Så kontankt ungerådgivningen helt anonymt Vi tilbyder anonym rådgivninge til unge i alderen 13 til 25 år, til forældre, pårørende og fagfolk, der arbejder med unge.

Læs mere på vedlagte link: ungeraadgivningen.furesoe.dk

Fritid
» Børn og overvægtDen kommunale sundhedstjeneste tilbyder hjælp til meget overvægtige børn og unge i alderen 6-15 år. Sammen med Børne- og ungeafdelingen på Nordsjællands Hospital i Hillerød tilbyder vi et behandlingsforløb.
colourbox569631 kæmning jpg
» Tjek dit barn for lusNæsten halvdelen af alle børn i alderen 3-10 år har haft lus inden for det seneste år, og eksperter vurderer, at antallet af børn med lus er stigende.
n
» Hvad kan jeg gå til?Er du til fodbold, tennis eller ridning? Til lands eller vands? Furesø Kommune tilbyder det hele! Her finder du vej til lige netop din fritidsaktivitet.
Billeder Sund fødselsdag 031107 008 jpg
» Mad og drikkeMange børn kommer i skole uden at have fået morgenmad. Måske har de heller ikke madpakke med, eller måske rasler den rundt i bunden af skoletasken.
Teenager
» Er du eller har du en teenager?Der er mange forskellige måder, man kan være dreng, pige, få venner, få kærester, slå op og være forældre til teenagere på. Derfor er der udgivet en Teenage Guide, der fortæller om emner, der optager unge på kanten af puberteten.
colourbox857126 teenagers piger og drenge jpg
» UndervisningstemaSundhedsplejersken samarbejder med lærerne på skolen om aktuelle temaer.
Dreng kigger ud over det store hav
» Når større børn har ufrivillig vandladningEnuresis er ufrivillig vandladning i seng eller tøj. De fleste børn bliver tørre mellem 1½ og 4 års alderen. Enuresisbegrebet bruges ikke før 5 års alderen. Før barnet har nået denne alder, regnes manglende kontrol over vandladningen for...

 
Sidst opdateret 05. juli 2016

» Kontakt

Sundhedsplejen Furesø

Farum Kulturhus
Stavnsholtvej 3
3520 Farum
Tlf.: 72 35 56 95
Sundhedsplejerske@furesoe.dk
(Sikker postkasse)

 

Åbningstider:

Kontakt en sundhedsplejerske
mandag til fredag kl. 8-9
Kontakt kontoret 
mandag til fredag kl. 8-12
Download Adobe Reader
Siden refererer til et pdf-dokument. Læsning kræver Adobe Reader.